Menu

logo White

Hjelp - det er selvangivelse!

skattehjelpPresser tårene på når du tenker at selvangivelsen skal leveres 31. mai? Er det første gang du skal levere som selvstendig næringsdrivende?
Har du ENK, DA, SA eller AS? Hva gjør jeg med alle de krøllete kvitteringene i plastposen?  Vurderer du å bli selvstendig næringsdrivende? Har du levert selvangivelse i mange år men alltid lurt på om du har fått med deg alle fradragene? Hva med utgifter til telefon, bil, mat, hjemmekontor? 

 

 

 

Vi kan gi deg en støttende hånd og gode råd.
Mandag 15. mai kl 1800 i Gummibaren går Anders Bratland (BDO) igjennom det viktigste man må huske på når man leverer selvangivelsen.
Hva kan man trekke av? Hva gjør du med kvitteringene? Hvordan føre et enkelt regnskap? Forskuddskatt, restskatt og tilleggskatt.
Kort om forskjellige selskapsformer. 
Ta gjerne med ditt eget regnsskap eller egen selvangivelse for å få råd. 

Denne kvelden passer for deg som har vært selvstendig næringsdrivende noen år og for deg som lurer på om du skal bli det.

Anders Bratland jobber i BDO (et av landets ledende firmaer innenfor revisjon og rådgiving). Anders har god erfaring fra musikknæringen, han jobber blant annet for Elvefestivalen, Working Class Hero og Drammen Sacred Music Festival.

Ønsker du å delta?
Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kursinfo
Tid: mandag 15. mai kl 1800 - 2000 ( 1 time kurs +  1 time spørsmål/svar og rådgiving)
Sted: Gummibaren, Grønland 57, 3045 Drammen
Gratis å delta